Виртуелна дебата (видео)

Погледнете дел од атмосферата на денешната виртуелна дебата „Вода за промени – Water4changes“ на која се дискутираше за важноста на остварувањето на правото на вода и санитација како основно човеково право во услови на пандемија.

Говорници беа Наташа Доковска од Journalists for human rights - JHR, нашата Евгенија Крстевска и Бистра Михаилова од WECF International од Бугарија.

Целиот тим на Глобал Шејперс Хаб Скопје ви благодари за присуството и излагањата. Се гледаме во наредна прилика!


Објавено на: 28.03.2020
Virtual debate