Нова генерација на влијание и етика “Водата. Човекот. Државата.”

ЈА ГРАДИМЕ НАШАТА ИДНИНА!

Време е за првиот светски план за закрепнување воден од младите! ⬇️
✅ Со особено задоволство го најавуваме Давос Лаб - Дијалогот произлезен од светската мрежа на Глобал Шејперс заедницата - иницијатива на Светскиот економски форум!
🤝 Давос Лаб е првиот светски план за закрепнување предводен од млади од целиот свет како одговор и решение на светските проблеми. И вие можете да бидете дел и да придонесете кон креирање на нови идеи!

‼️ Ако сте млада личност до 35 години, најавете го вашето присуство на настаните на линковите подолу. Заедно ќе разговараме за „жешки теми“ со кои се соочува нашето општество и светот. Како #2 настан од Давос Лаб Дијалог во склоп на Water4changes проектот и по повод Светскиот ден на водите го организираме настанот- Нова генерација на влијание и етика: Водата, човекот, државата

Кога: 22 Март 2021, 18 часот.


Линкот за пријава:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMsduyoqjMpHtBT3DiXlxLa4WQ1j4IKwJhJ?fbclid=IwAR0qZjf0agBCdmd0wYbvbjGC3GqnXSWeVSDfOtNQ1UDCmST3eaV00Yccm7Y

Повеќе детали следуваат наскоро...


Објавено на: 12.03.2021
new-generation-of-influence-and-ethics