Соработка со Fridays For Future (видео)

Во соработка со Fridays For Future Skopje, во третата епизода од „Разговори за иднината“, гостуваше Евгенија Крстeвска, правник во областа на животна средина и проектен координатор на Water4changes проектот за влијанието на климатските промени на водата.


Објавено на: 03.04.2020
Colaboration with Fridays For Future